JEUGDCOMPETITIE 2016-2017

JEUGDCOMPETITIE 2016-2017

Jaren was Cees Bakx de kartrekker van niet alleen de jeugdcompetitie maar vele jeugdactiviteiten binnen het onderwaterhockey op nationaal niveau. Helaas heeft Cees na jaren van heel veel inzet besloten te stoppen met zijn taak binnen de commissie.

Natuurlijk moet de jeugdcompetitie en andere jeugdactiviteiten gewoon verder en pakken we voorlopig de taken met de hele commissie op totdat er een vervanger is gevonden.

Wat betreft de Jeugdcompetitie: inschrijvingen van teams zal net als de reguleren competitie via Wim Fikkert (competitie@onderwaterhockey.nl) lopen. Graag het verzoek om z.s.m. de teams in te schrijven (uiterlijk 15 Augustus).

Verdere info volgt, maar één ding is  nu al van belang. Het leeftijdsverschil was de afgelopen jaren wel erg groot, daarom is besloten de peildatum van de leeftijdsgrens te zetten om 1 September. Alle spelers die dan nog 18 zijn mogen heel de competitie meespelen.

Heeft u verdere vragen kunt u deze aan richten aan Patrice Sijffers, contactgegevens onder aan dit bericht. We zullen dan zo spoedig mogelijk antwoord geven. Weet u iemand, of heeft u zelf interesse om iets te doen voor de jeugd laat het dan ook weten!

Met vriendelijke groet,

Patrice Sijffers,
Secretaris Onderwaterhockey Commissie Nederland
M: info@onderwaterhockey.nl 

Geen reactie's

Geef een reactie