AFSCHEID ALS CONSULENT EN ONDERWATERHOCKEY COMMISSIELID.

AFSCHEID ALS CONSULENT EN ONDERWATERHOCKEY COMMISSIELID.

Sinds 1998/1999 zijn wij (Sven en Bjorg Harteveld) als consulenten onderwaterhockey lid geweest van de onderwaterhockey commissie. In deze tijd hebben wij de commissie regelmatig van samenstelling zien veranderen.

Nu is het tijd om het stokje door te geven aan de volgende vrijwilliger(s), zodat wij zelf nu meer tijd gaan krijgen om als speler, scheidsrechter, trainer en coach te gaan genieten van onze sport. Ook willen we graag meer tijd kunnen besteden aan onze taken en vrijwillige werkzaamheden in onze vereniging RBT ‘98. We hopen dan ook iedereen nog vaak te zien bij trainingen, toernooien, competitie in binnen en buitenland.

Indertijd kwamen we in de onderwaterhockey commissie bij Cees, Dick, Fons, Rob en Luc, als voorzitters regio coördinators wat redelijk snel overging naar de nieuwe NOB functies van consulenten.

Met als doelgroep de breedtesport hebben wij al deze jaren ons met veel plezier, liefde en tijd ingezet voor onze sport onderwaterhockey. Vele verenigingen en groepen zijn in deze jaren door ons bezocht voor een workshop. Vele vragen beantwoord via de mail. Vele leuke, tevreden en positieve reacties nadat je mensen en clubs had geholpen, en vele gezellige momenten na een workshop in een clubhuis of kantine.

1 bezoek die veel herinneringen heeft, blijft ons bezoek aan duikteam Urk. Hierbij konden we de eerste keer Urk niet eens bereiken, door het weeralarm en de vele sneeuwval was het niet te doen. Ook de tweede poging leek mis te gaan. Toch hebben we toen doorgezet en kwamen vlak voor het afgesproken tijdstip binnenvallen. Maar uiteindelijk is het een echt weekend geworden. Met een mooie grote workshop. Maar ook een mooie rondleiding door Urk als toerist. Fijn is ook te horen dat ze nog steeds bezig zijn met onderwaterhockey en zelfs onderling wedstrijden spelen met de zwemclub uit Urk.

Maar ook de kleinere vragen van we wonen in …. En we willen graag gaan onderwater hockeyen konden rekenen op een snel antwoord.

1 van onze laatste bezoeken in functie zal waarschijnlijk in Noord Brabant zijn. Bij een vereniging, die ondersteuning wil worden bij een serie van openavonden voor geïnteresseerden in onderwaterhockey van eigen maar ook bevriende verenigingen in haar regio.

Na deze vele jaren hebben we in overleg met elkaar maar ook met onze familie(s) samen besloten dat het tijd was om afscheid te nemen van ons consulentschap en commissie lidmaatschap. Het was een mooie tijd, die we zeker zullen gaan missen. Maar ook tijd om het stokje door te geven.

Uiteraard zijn wij te allen tijde in de toekomst bereid om onze opvolger(ster) te ondersteunen en/of adviseren waar het nodig mocht zijn. Na zoveel jaren heb je veel kennis opgedaan. Onze opvolger(ster) zal van ons niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Ook zullen we de lopende zaken nog afwerken, mogelijk samen met onze opvolger(ster).

Met sportieve groet Sven en Bjorg.
Sven en Bjorg
(foto januari 2014)
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.