Ben jij een Onderwaterhockey speler en tussen de 19 en 23 jaar en ben je beschikbaar voor de heren U23 Onderwaterhockey selectie?

Ben jij een Onderwaterhockey speler en tussen de 19 en 23 jaar en ben je beschikbaar voor de heren U23 Onderwaterhockey selectie?

U23 aankondiging Je bent uitgenodigd voor een eerste bijeenkomst voor de trainingssessies richting het WK 2015. We willen alle mogelijke kandidaten op zondag 14 december vragen aanwezig te zijn om voor een eerste kennismaking, algemene informatie, opzet etc. Het overleg zal op 14 december na de competitie plaatsvinden vanaf 16:00 uur in het seminarie in het KNVB centrum te Zeist. Als je er zin hebt en je voldoet aan de leeftijdsvoorwaarden dan verzoeken we jullie om je als U23 kandidaat te aanmelden!! Spelers die zich kunnen kandideren zijn  in de leeftijd vanaf 19 tot 23 jaar (peildatum 1 januari 2015, dus op die datum onder de 23 jaar). Ook spelers die nog nooit eerder met selectie hebben meegedaan zijn meer dan welkom. Iedereen wordt er beter van en wie weet is er meer talent in de vereniging dan dat waar u van op de hoogte bent. Spelers die naar deze bijeenkomst willen komen graag aanmelden via emailadres met naam, adres, vereniging, mobielnummer en geboortedatum via mailadres: U23heren@owhselecties.nl Wij zien jullie jeugd heel graag komen!!! De NOB onderwaterhockey commissie.

Geen reactie's

Geef een reactie