De Andere Spelen – UPDATE 1

De Andere Spelen – UPDATE 1

Zaterdag 8 en zondag 9 november wordt het evenement “Andere Spelen” georganiseerd die speciaal is bedoeld om jonge mensen aan het sporten te krijgen. Het vind het plaats in de Jaarbeurshallen te Utrecht waar een van de grootste hallen voor dit evenement is ingericht. De Andere Spelen begint op zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur en is dan alleen voor personeel en genodigden van de organisator ASR te bezoeken.

Zondag is het van 9:00 tot 17:00 uur open voor publiek en er worden heel veel mensen verwacht (10.000). Onderwaterhockey heeft er een prominente plaats gekregen vanwege het coole imago en het spektakel die men er van verwacht. De gehele dag zullen verschillende TV stations rondlopen om opnames te maken en er zal ook veel schrijvende pers aanwezig zijn. Alle onderwaterhockeyende verenigingen worden bij ASR op de site geplaats en we hopen natuurlijk dat het veel nieuwe jeugd oplevert die graag aan onze, zo prachtige, sport willen gaan meedoen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie hebben, kijk dan even op www.anderespelen.nl

We kunnen voor beide dagen nog een flink aantal vrijwilligers gebruiken die demonstraties willen geven en jeugd onder begeleiding onderwaterhockey willen laten uitproberen. Meld je aan via jeugd@onderwaterhockey.nl want iedereen kan en mag meedoen. Het plan is om in shifts van 10 minuten demo’s te geven, 10 minuten kinderen aankleden en 10 minuten uitproberen. Er is gratis eten en drinken de hele dag door en ook het parkeren voor vrijwilligers is gratis. Het enige dat van je wordt verwacht is dat je kunt hockeyen en dat je bereid bent het water in te gaan.

Wil je en kan je mee doen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via jeugd@onderwaterhockey.nl en je krijgt gegarandeerd antwoord.

Het lijkt me leuk om met heel veel hockeyers te laten zien hoe mooi onze sport is.

 

Geen reactie's

Geef een reactie