DUTCH INTERNATIONAL UNDERWATERHOCKEY GROUPIE 7

DUTCH INTERNATIONAL UNDERWATERHOCKEY GROUPIE 7

Tribune

Afgelopen Argonauta toernooi heb ik toch weer beleefd welke afstand er nog is tussen het onderwaterhockeyspel en zijn supporters. Okay, ik geef toe dat ik er pas tegen 17 uur was om zo nog even de finales te kunnen zien. Mede oorzaak is echter dat je de wedstrijden nooit goed kunt volgen. Dit zou zoveel beter kunnen. Uiteraard zijn de televisieschermen op het terras al een ernstige verbetering. Echter, om het echt te beleven zou je er als toeschouwer dichter bovenop moeten kunnen zitten. Daarom wil ik voorstellen om voor de volgende Worlds voor masters en junioren (de CMAS Age Group World Cup) te zorgen voor onderwatertribunes.
Op die manier is het mogelijk om met duikbril en snorkel het spektakel veel directer te volgen. Liefst uiteraard zo dicht mogelijk langs het wedstrijdveld. Uiteraard geven wij, in tegenstelling tot de voetbalsupporters, wel de puck terug als deze in het publiek landt. Lijkt mij heerlijk om een wave te doen in het zwembad. Persoonlijk zorg ik voor speciale handschoenen zodat er bij mooie acties of doelpunten op dusdanige wijze geklapt kan worden dat de spelers het ook horen. Die schreeuwerige Vuvuzela’s zijn uit den boze!! Shirtjes in de kleuren van het aan te moedigen team. Enige waar ik nog mee zit is op welke wijze je je biertje kunt drinken tijdens de wedstrijden. Dan zullen we voor het broodje hamburger het bad maar uit gaan. Anders wordt het water zo smerig. Als klap op de vuurpijl wil ik de Nederlandse reclamewet goed bestuderen. Evenals de reclameafspraken die er gemaakt worden met de sponsoren. Want ik heb de brief naar Bavaria al klaar om te vragen of ze een bus met Bavariajurkjes (met inhoud) willen sturen om de tribunes te bevolken. Uiteraard inclusief bijpassende stappers. Zie hieronder.
Dus bij deze de dringende oproep aan de organisatie van de Worlds voor masters en jeugd in Nederland om dit op te nemen in hun spannende plannen om dit toernooi in Nederland te organiseren. Dames en heren van de organisatie: veel succes om dit voor elkaar te boksen. Ik ben erbij!!!

The Dutch International Underwaterhockey Groupie

Geen reactie's

Geef een reactie