EERSTE DIPLOMA’S UITGEREIKT AAN DEELNEMERS TRAINERSCURSUS

EERSTE DIPLOMA’S UITGEREIKT AAN DEELNEMERS TRAINERSCURSUS

Cees Bakx en Maria Callado zijn de eerste deelnemers die het certificaat uitgereikt kregen voor hun succesvolle deelname aan de cursus: “Onderwaterhockey trainer voor beginners”

De cursus bestaat uit zes dagdelen (drie dagen), waarvan drie ‘droog’ (theorie) en drie ‘nat (zwembad). In het zwembadonderdeel zijn de deelnemers direct aan de slag gegaan met wat ze ’s ochtends in de theoriesessie geleerd hadden. Tussen de lesdagen zitten gemiddeld drie tot vier weken, zodat er voldoende tijd was om de huiswerkopdrachten (onder meer geven van training) uit te voeren. Door het positief afsluiten van twee Proeven van Bekwaamheid:

  • PvB OWH-3.1 Geven van training (portfolio- en praktijkbeoordeling)
  • PvB OWH-3.2 Coachen bij wedstrijden (portfoliobeoordeling)

Hebben de deelnemers laten zien, in theorie en praktijk, dat ze een training te kunnen verzorgen voor een groep van beginnende onderwaterhockeyers. Wij feliciteren Cees en Maria met hun certificaat en daarmee het behalen van hun trainerscursus!

De komende tijd zullen ook de andere deelnemers die succesvol de cursus hebben afgerond hun certificaat ontvangen uit handen van een van de instructeurs.

foto 1

Geen reactie's

Geef een reactie