Gezocht! Versterking!

Gezocht! Versterking!

Pim de Jager stopt als voorzitter van de onderwaterhockey commissie Nederland. Na vele jaren zich vol enthousiasme te hebben ingezet voor het onderwaterhockey heeft Pim besloten dat het tijd wordt dat iemand anders het stokje overneemt. Zijn gezin heeft nu zijn prioriteit. Natuurlijk betreuren wij zijn besluit, maar hebben er alle begrip voor. We willen Pim dan ook hartelijk danken voor alle jaren en wensen hem veel geluk met zijn gezin. En we zullen hem zeker nog tegen komen, boven- of onderwater.

Pim de Jager Annemiek Langius

Ook Annemiek Langius heeft haar taak binnen de commissie neergelegd. Na Topsport coördinator heeft ze even de taak als promotie coördinator op haar genomen, maar ook zij heeft nu andere prioriteiten. Ook Annemiek willen we natuurlijk hartelijk danken voor haar inzet.

wewantyou

Gezocht! Voorzitter

En zoals bij elk vertrek moeten er weer een aantal plaatsen worden opgevuld. Dus zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met het onderwaterhockey, willen bijdragen aan de groei van deze sport zowel qua niveau als qua spelers aantal. Het is de bedoeling dat er kleine groepjes binnen de commissie worden gevormd die verschillende taken op zich nemen. Het is niet noodzakelijk dat de voorzitter bij alle groepjes aanwezig is. Wel zal er een paar keer per jaar een vergadering worden gehouden waar we elkaar van alle ontwikkelingen op de hoogte brengen. Verder zal het de taak van de voorzitter zijn om contacten te onderhouden met de bond, NOB, verenigingen en in de toekomst contact maken met andere bonden. En is hij de as van het wiel binnen de commissie. Ben jij de persoon die een deel van zijn vrije tijd wil steken om het onderwaterhockey  groter te maken dan:

Gezocht! Promotie coördinator

Buiten een nieuwe voorzitter zijn we dus ook op zoek naar een promotie coördinator.  De promotie coördinator is verantwoordelijk voor de promotie van de sport in het algemeen. Het coördineren van promotie activiteiten zoals TV opname, beurzen, artikelen in kranten en interviews. Alle communicatie middelen beheren zoals agenda, website en sociale media (Facebook en twitter).

VRIJWILLIGER ZIJN………………

Is vrijwillig.
Maar niet vrijblijvend.
Is verbonden.
Maar niet gebonden.
Is onbetaalbaar.
Maar niet te koop.
Is positief denken.
Is positief doen.
Met als enig doel
Voor je zelf en de ander
Een goed gevoel

Gezocht! Materiaalbeheerder

En bij het onderwaterhockeyen hoort ook materiaal dat af en toe onderhoud nodig heeft en die gecontroleerd moet worden. Daarom zijn we op zoek naar  een  materiaalbeheerder. Als materiaalbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle owh-specifieke materialen in het KNZB zwembad te Zeist. Signalering, doelbakken, pucks enz die gebruikt worden bij competitie, selectietrainingen en andere owh activiteiten. De functie bestaat voornamelijk uit onderhoud van bestaande materialen. En zo nodig het regelen/aanschaffen van nieuw materiaal.

 

Heb je interesse of vragen in of over een van de bovenstaande functies neem dan contact met ons op via  info@onderwaterhockey.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kees Ruijer,  Anthony van der Hoest, Mirjam Praet, Patrick Kraak, Wim Fikkert en Patrice Sijffers

Geen reactie's

Geef een reactie