GROTE OPKOMST “OPEN SELECTIETRAINING U19 MEN”

GROTE OPKOMST “OPEN SELECTIETRAINING U19 MEN”

Vandaag kende de Open Selectietraining Men U19 een zeer grote opkomst. 27 jongens meldde zich om 10.30 uur bij het zwembad in Zeist. De trainers, Johan van Wezel en Coen van der Meulen, vertelden vooraf wat topsport betekent en wat bijvoorbeeld de gevolgen zijn. Samengevat: het is een rugtas vol positieve ervaringen, die je de rest van je leven gebruikt.

foto 1 (3)Om half twaalf lag iedereen in het water. Johan begon met een stevige conditietraining. Daarbij werd gelet op zwemtechniek en de conditieprestatie. Afsluitend zijn er vier teams samengesteld en kon het hockeyen beginnen. Iedereen toonde zijn beste hockeykunsten aan elkaar en de trainers. Er werd volop gestreden en iedereen liet zich van zijn beste kant zien. Om half twee werd er tot slot nog een groepsfoto gemaakt.
Zowel over de opkomst, als over de inzet en over de prestaties waren beide trainers zeer tevreden.
Voor de komende periode wordt er een planning gemaakt om met deze groep, plus nog een aantal afwezige, naar een hoger niveau te groeien.foto 3 (3)

Tot slot: iedereen is uitgenodigd om aanstaande zondag, 27 april, aanwezig te zijn in Zeist. Eerst lekker hockeyen en aansluitend de “topsportvisie-presentatie” bijwonen die de onderwaterhockeycommissie presenteert.

 

Geen reactie's

Geef een reactie