HOCKEY MEETS UNDERWATERHOCKEY!

HOCKEY MEETS UNDERWATERHOCKEY!

 

images

Beste OWH-ers,

31 mei – 15 juni 2014 wordt de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag gespeeld en dit evenement brengt de beste hockeyers en hockeysters van de wereld naar Nederland. Een topsportspektakel dat je niet wilt missen!

Voor dit evenement krijgen wij de mogelijkheid om onderwaterhockey te promoten met behulp van een promofilm dat gedurende het gehele toernooi op verschillende plaatsen te zien zal zijn.

Voor deze promofilm is het de bedoeling dat er op 25 april in het hofbad in Den Haag een aantal ex-international hockeyspelers een clinic krijgen en uiteindelijk een wedstrijdje gaan spelen dat gefilmd gaat worden. Tegelijkertijd willen wij een wedstrijd op hoog niveau organiseren en filmen en dus hebben we wel voldoende onderwaterhockey spelers nodig.

Dus hierbij een oproep aan alle onderwaterhockeyers die een bijdrage kunnen leveren en lekker een paar uurtjes willen hockeyen. Tevens grote kans dat dit het begin van je filmcarrière is …

Het programma voor 25 april ziet er voor alsnog alsvolgt uit :

  • 8.30 – 9.00 uur welkom
  • 9.00 – 10.00 uur theorie
  • 10.00 – 12.00 uur clinic
  • 12.00 – 13.00 uur lunch (wordt verzorgd)
  • 13.00 – 14.30 uur wedstrijd

* er zullen continue opnames gemaakt worden.

Behalve deze dag willen we tijdens het toernooi een aantal clinics geven voor bezoekers van het toernooi. De exacte dagen zijn nog niet bekend maar hoogstwaarschijnlijk zullen deze op woensdagmiddag en/of zaterdag zijn.

Wil en kan je hier een bijdrage aan leveren dan horen we dat uiteraard ook graag.

Geef je op via r.jense@chello.nl

WC-Hockey

Geen reactie's

Geef een reactie