ONDERWATERHOCKEY.NL

ONDERWATERHOCKEY.NL

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver, zonder enige vorm van aankondiging, knallen van champagneflessen of lintjes doorknippen door adellijke prinsen staat de nieuwe website dan online. Natuurlijk moet er nog flink gesleuteld worden, maar we konden ons enthousiasme niet langer verbergen en brengen de website met al haar kinderziektes naar u toe. Daarmee hopen we ook om u te motiveren mee te doen! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de verenigingen en mocht uw vereniging niet op de kaart voorkomen, neem dan contact op met de webmaster en registreer snel uw vereniging. Ook willen we gaan vermelden waar er clinics, cursussen en introducties plaatsvinden. Ook dit kan doorgespeeld worden.
De website is niet alleen een nieuwe bron van informatie, maar zal ook als ontwerp dienen voor de nieuwe huisstijl van onderwaterhockey Nederland. Documenten en presentatie thema’s zullen beschikbaar zijn voor verenigingen om zich terdege te kunnen presenteren bij lokale scholen, tijdens spreekbeurten en sportintroducties in de gemeente. Een meer professionele uitstraling zal helpen om onderwaterhockey ook nationaal meer bekendheid te geven.
Mocht u nog bepaalde onderdelen missen op de website, graag willen bijdragen (technisch, tekstueel of als adverteerder), of op enigszins andere wijze betrokken willen worden dan kunt u altijd contact opnemen met het tevens nieuwe mailadres: info@onderwaterhockey.nl
Op dit mailadres kunnen alle ideeën, vragen en opmerkingen over promotie, presentatie en website gepost worden.

Geen reactie's

Geef een reactie