Onderwaterhockey voor ‘DUMMIES’

Onderwaterhockey voor ‘DUMMIES’

Heb je altijd al een keertje onderwaterhockey willen proberen, of wil je je familie en vrienden ook eens deze fantastische sport laten proberen? Grijp dan nu je kans!

Zondag 13 november wordt er een onderwaterhockey cursus voor ‘dummies’ georganiseerd in Zeist, waar iedereen die dit nog nooit heeft gespeeld aan mee kan doen. Er is ook een facebook pagina voor dit evenement: https://www.facebook.com/events/137150803410314/

Voor de (Utrechtse) studenten versie op 29 oktober 2016 in zwembad de Kwakel is er een eigen evenementpagina: https://www.facebook.com/events/631724673662831/

Met een enthousiaste groep vrijwilligers zullen we je de beginselen van onderwaterhockey bijbrengen. Eerst op de kant en daarna in het water, waarbij iedereen natuurlijk ook gaat hockeyen!

Informatie:
– Zondag 13 november van 15:30-17:30
– KNZB zwembad in Zeist: Woudenbergseweg 56
– Voor iedereen (vanaf 11 jaar, mits zij goed kunnen zwemmen)
– Volwassenen en kinderen worden in een aparte groep ingedeeld
– Kosten: 5 euro per persoon, toeschouwers zijn gratis.
– 12-24 personen, VOL = VOL
– Aanmelden of vragen? Stuur z.s.m. een mail naar OWHcursus@gmail.com
– Aanmelden kan tot 16 oktober

Als je iets eerder komt kan je ook nog even kijken naar hockey op hoog niveau kijken bij de tweede- en hoofdklasse competitie die tot 15:20 duurt!

Alvast meer lezen over onderwaterhockey? Neem een kijkje op deze site of zoek filmpjes op youtube, daar is genoeg te zien!

onderwaterhockey mix.png

Geen reactie's

Geef een reactie