OPEN NK EINDHOVEN

OPEN NK EINDHOVEN

Op 5 en 6 juni was het zover, het jaarlijkse Open NK, een toernooi georganiseerd vanuit de NOB onderwaterhockey commissie, nam zijn aanvang in Eindhoven in het Pieter van den Hoogenband bad. Er werd door teams en spelers uit Engeland, België, Slovenië, Spanje en zelfs Colombia gespeeld om de eer van Open Nederlands kampioen.
En een Nederlandse kampioen werd het! Na de eerste dag van round robin wedstrijden en inspanning door alle teams werd er de tweede dag daadwerkelijk gespeeld om de prijzen. In spannende wedstrijden die op het scherpst van de snede werden gespeeld bleven uiteindelijk twee Nederlandse teams over die in de finale tegen elkaar zouden strijden: GOV uit Bussum en Barramoenda uit Rijswijk. In een finale waar gehoopt werd op een kraker denderde Barramoenda met duidelijke cijfers over GOV dat met 12-2 werd verslagen.
Ook op het open NK was een man uitgenodigd (Joris) die een onderwatercamera bezit die op afstand te besturen is. Meer hierover hopelijk een volgende keer, maar wij zijn er enthousiast en Joris heeft aangegeven uitnodigingen zeker serieus te bekijken, dus wie weet zien we hem en zijn beeldmateriaal snel.

Geen reactie's

Geef een reactie