Open selectietraining 15-19 jaar!

Open selectietraining 15-19 jaar!

Op zondag 26 maart 2017 organiseert de NOB commissie Topsport een open selectietraining in Zeist. Jonge aanstormende onderwaterhockeytalenten zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Ben jij tussen de 15 en 19 jaar oud, kun je redelijk tot goed onderwaterhockey spelen en heb je zin in een onvergetelijke tijd? Doe dan mee! De ondergrens van 15 jaar is trouwens geen ‘harde’ eis. Ben jij 14 jaar en talentvol? Kom ook dan op 26 maart naar Zeist om je talent te tonen.

Wat kun je verwachten op 26 maart?
Tijdens de open selectietraining word je gescout op je talent. Er wordt beoordeeld of je als teamspeler kunt groeien naar een waardige selectiespeler voor het Nederlands team.

Wat kun je verwachten als selectiespeler?
Om je ontwikkelingen te bevorderen, worden er trainingen georganiseerd en op toernooien gespeeld, zowel in het binnen- als in het buitenland. De trainingen zijn zowel in Zeist als elders. Een weekend op (trainings)kamp is een van de activiteiten die gepland worden. Plezier is een van de pijlers waarop succes zegeviert!
Het is van groot belang dat jij er plezier aan beleeft. Jij moet het leuk vinden om deel te nemen aan deze reis. Deze reis leidt uiteindelijk naar succes als het team een team is. Wij zorgen ervoor dat de ingrediënten hiervoor aanwezig zijn.

Beschik jij over talent om Nederland te vertegenwoordigen op een EK en/of WK? Kom dan naar deze open selectietraining. Wij willen jou zien schitteren op de bodem van het zwembad.

Je ouders zijn natuurlijk welkom om jou aan te moedigen. We starten met een introductie waar we inzoomen op:
– hoe ziet de organisatie eruit
– heeft sport effect op je gezondheid
– wat zijn de kosten
– welke effect heeft (top)sport op mijn carrière

Kortom, redenen genoeg om te komen en je ouders mee te nemen.

Praktisch:
Wanneer: zondag 26 maart 2017
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Waar: KNZB zwembad, Zeist
Wat neem je mee:
– zwem- en onderwaterhockeyspullen
– voldoende eten en drinken
– goede zin
– je maatje, die eigenlijk niet durft…

Tot slot
Er zijn voor deze open selectietrainingen geen prestatie-eisen gesteld. Twijfel jij of je wel goed genoeg bent, kom dan zeker! Deze open selectietraining geeft jou inzicht waar je nu staat.

Tot de 26e!
Coaches Johan van Wezel & Coen van der Meulen

P.S. Heb je vragen, bel of mail dan:
Johan: 06 51 40 79 67, johanvanwezel@hotmail.com
Coen: 06 11 30 25 34, coenvandermeulen@ziggo.nl

Geen reactie's

Geef een reactie