OPEN SELECTIETRAINING MEN U19

OPEN SELECTIETRAINING MEN U19

Op 21 april 2014 staat de Open Selectietraining voor MEN U19 op het programma in Zeist.

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en schuilt er een onderwaterhockey-talent in jou, dan nodigen wij je uit om je talent aan ons te komen tonen. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Sporten moet leuk zijn. Topsport bedrijven is een persoonlijke keuze waar je voor wilt gaan. Topsport heeft een positieve invloed op je persoonlijke ontwikkelingen.

Tijdens deze Open Selectietraining informeren wij jou over wat topsport allemaal omvat. We leggen ook uit wat wij van jou verwachten en wat jij van ons mag/kan verwachten.

We starten om 10.30 uur in het seminar naast het zwembad met een introductie. Om 11.30 uur start de training in het zwembad.De training wordt om 13.30 uur afgerond.

Toeschouwers zijn natuurlijk welkom en als jij iemand kent die ook mogelijk talent heeft, neem die persoon dan gewoon mee of verwijs hem in ieder geval naar deze uitnodiging.

Voor vragen kun je contact opnemen met één van ons:
Coen van der Meulen, 06 11 30 25 34 / coenvandermeulen @ziggo.nl
Johan van Wezel, 06 51 40 79 67 / johanvanwezel @hotmail.com

We hopen jou te zien op de Open Selectietraining in Zeist!

Met sportieve groet,
Johan en Coen

P.S. Aanmelden is niet nodig. Iedereen die kan hockeyen is van harte welkom.

 

Adres:
KNZB Zwembad
Woudenbergseweg 56-58
3701 HX Zeist
Het zwembad is op het terrein van de KNVB. Voorbij de slagbomen volg je het pad rechtdoor. Na een minuut of 5 tref je het zwembad aan de linkerzijde aan.

Geen reactie's

Geef een reactie