ROAD TO WORLDS…

ROAD TO WORLDS…

Topsport | Road to worlds | Schrijf je in! | aanmelden@owhselecties.nl 

Ben jij klaar voor het grote werk? Wil je graag bij een Europees of Wereldkampioenschap uitkomen voor Nederland? Dan hebben we je het volgende te bieden:

In Nederland zijn er acht nationale selectie teams. Voor zowel vrouwen als mannen bestaan er verschillende categorieën. Voor de jongeren zijn er twee niveaus. Deze zijn verdeeld in spelers onder de 19 jaar (U19) en spelers onder de 23 jaar (U23). Daarnaast is  er voor zowel de mannen als vrouwen het Elite team. Hier wordt op het hoogste niveau gespeeld. Voor spelers boven de 35 jaar (voor vrouwen geldt de minimale leeftijd van 32 jaar) is het mogelijk geselecteerd te worden voor de Masters. Bij de Masters spelen voornamelijk oud internationals maar dat is geen must!

In september 2016 starten we met de selecties voor de wereldkampioenschappen voor de U19 en U23 in Hobart, Tasmanië Australië en Europees kampioenschap voor Elite en Masters in Eger, Hongarije. Het WK vind plaats van 2 to 10 juli en het EK van 17 tot 20 augustus. Hieronder informatie over het selectieproces en de kosten van de trainingen en de toernooikosten. Maar vooraf het volgende: We hanteren het principe:

We stappen in september 2016 samen op deze trein.
Tussentijds uitstappen kan altijd!
Tussentijds opstappen in principe niet!

Wil je er vanaf september bij zijn? 

Je kunt je gelijk opgeven. Doe dat door een e-mail te sturen via aanmelden@owhselecties.nl (vermeld je naam en geboortedatum + contactgegevens)

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET ZONDAG 18 SEPTEMBER!


Het selectieproces kent een 3-tal fases:

Fase 1
Open trainingen voor iedereen met de ambitie te worden geselecteerd voor een Nederlands team! We hanteren een minimumleeftijd van 16 voor de heren en 15 jaar voor de dames. Trainingen worden centraal gecoördineerd en begeleid en er zijn nog geen coaches bekend. Deze fase wordt afgerond met een eerste voorselectie voor alle selecties.

Eerste training is het weekend van 24-25 september in zwembad Zeist: aanvang zaterdag om 11.00 uur en eindigt op zondag 14.00 uur (inclusief overnachting)

Tijdens dit weekend is uitleg over het gehele selectieproces!

Kijk voor de gehele planning op de volgende link: PDF met schema

Entreegeld voor deze fase bedraagt:
– Elite Masters € 130,= (4-tal trainingsmomenten)
– U19 en U23 € 110,= (3-tal trainingsmomenten)
Voor aanvang van de eerste training van fase 1 moeten deze kosten worden voldaan!

Fase 2
Deze fase kent wederom een aantal centrale trainingen waar de volgende stap wordt gezet richting het WK en EK. Coördinatie is nog steeds centraal. De trainingen worden echter verder ingevuld door de dan bekende coaches. Deze fase rondt af met selecteren van de laatste 12 spelers die naar het WK en EK gaan!

zie voor de data bovengenoemde link

Entreegeld voor deze fase bedraagt:
– Elite Masters € 105,= (4-tal trainingsmomenten)
– U19 en U23 € 105,= (4-tal trainingsmomenten)
Voor aanvang van de eerste training van fase 2 moeten deze kosten worden voldaan!

Fase 3
In deze fase staan er weer een aantal trainingen op het progamma. De teams gaan zich volledig focussen op het toernooi. De coaches gaan techniek en tactiek fijn slijpen. Er wordt hard gewerkt aan de teambuilding! De praktische voorbereiding is in volle gaan.

zie voor de data bovengenoemde link

Entreegeld voor deze fase bedraagt:
– Elite Masters € 135,= (4-tal trainingsmomenten)
– U19 en U23 € 110,= (4-tal trainingsmomenten)
Voor aanvang van de eerste training van fase 3 moeten deze kosten worden voldaan!


De kosten van deelname aan het WK Hobart en EK Eger

Grofweg bestaan de kosten van een toernooi uit de volgende onderdelen:

  1. Heen en terugreis (vliegticket)
  2. Vervoer ter plaatse als team
  3. Huisvesting ter plaatse
  4. Voeding
  5. Inschrijfgeld toernooi
  6. Kleding (outfit Nederland)
  7. kosten begeleiding

Voor het WK in Hobart komt (onder voorbehoud) dat per speler neer op een bedrag tussen de € 3250,00 en € 3450,00.

Voor het EK in Eger komt (onder voorbehoud) dat per speler neer op een bedrag tussen de € 1150,00 en € 1350,00

Voor het betalen van deze kosten hanteren we het volgende schema: Als je voor de 2e fase wordt geselecteerd dan betaal je voor aanvang van deze fase 40% van het dan vastgestelde bedrag. Wordt je definitief geplaatst (fase 3) dan betaal je voor aanvang van deze 3e fase 30% van het bedrag. Tot slot betaal je aan het einde van deze maar ruim voor je vertrek naar Hobart of Eger de laatste 30%.

Val je tussentijds af omdat je niet wordt doorgeselecteerd of je raakt geblesseerd en kan niet verder dan krijg je het geld terug. Dat geldt niet voor de kosten van de trainingen. Die betaal je per fase vooraf en tussentijds afhaken betekent niet dat je dat geld terug krijgt.

We moeten er vanuit gaan dat er geen middelen (geld) beschikbaar zijn vanuit de NOB en andere (sport)instanties. Sponsoring is mogelijk heel beperkt. Het wordt dus voor spelers en begeleiding een uitdaging om naast al het trainen en onderwaterhockey middelen beschikbaar te krijgen.

Planning WK en EK downloaden? klik hier: planning 2017-2018 8-6-2016 versie internet

Schermafbeelding 2016-08-25 om 18.48.09

Geen reactie's

Geef een reactie