SPEELSCHEMA, DAMESCOMPETITIE ZONDAG

SPEELSCHEMA, DAMESCOMPETITIE ZONDAG

Hieronder het speelschema voor de damescompetitie van a.s. zondag. De wedstrijden beginnen om 12:15u, het bad is toegankelijk om 12:00u. De damescompetitie zal in de vorm van een uit-thuis competitie zijn waarin elk team 2x tegen elk ander team speelt in 2 wedstrijden per speeldag. Elk team scheidst 1x per speeldag.
Er was een tijd sprake van een mogelijk zelfs een 6e team, het bleek helaas niet te organiseren en het speelschema heeft daarop langer op zich moeten laten wachten dan ik had gewild.
Schermafbeelding 2015-11-05 om 22.28.15
Ook is het schema van 6 december (damescompetitie) bijgevoegd. Ik ben hard aan het werk om alle speelschema’s af te ronden en online te zetten in een Google Docs zoals eerdere jaren. Ik vraag om jullie begrip voor de vertragingen hierin. Ik ben me hier terdege van bewust en ik doe mijn uiterste best het zo snel mogelijk af te ronden.
Schermafbeelding 2015-11-05 om 22.29.21
Veel hockeyplezier en tot op de badrand…
Wim Fikkert, Competitieleider NOB OWH
Geen reactie's

Geef een reactie