WK Spanje, blog 1

WK Spanje, blog 1

De spanning stijgt en de voorbereidingen lopen op zijn eind. Vandaag worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet tijdens de laatste trainingen. Sticks worden nog voorzien van een nieuw laagje verf, hier en daar moet er nog wat worden afgetaped en onze fysiotherapeut, Patrick,  doet zijn uiterste best om te zorgen dat morgen iedereen top fit is.

IMG_6256Gisteren was de openingceremonie waarin de twaalf landen, die meedoen aan dit jeugd WK, werden voorgesteld. Voor Nederland werd dit gedaan door Kim (vrijwilligster), Yara (U19 dames)  en Freek (U19 heren). Ook werden de scheidsrechters gepresenteerd, dit zijn voor Nederland Wijnand, Patrick en Niels. De ceremonie werd gehouden in het voetbalstadion naast het zwembad. Gelukkig was de zon verscholen achter een wolk en stond er een klein windje, want de temperaturen zijn hier erg hoog. Na de ceremonie hebben we met zijn alle gegeten in een Cafeetje “op de hoek”. U19 damescoach, Maria, heeft met deze mensen een leuk afspraak kunnen maken over de prijs van het eten en het is zeker niet de laatste keer dat er hier een maaltijd wordt genuttigd. Na het eten gingen alle spelers hun bed in, want nu kunnen ze nog goed uitrusten!

Vanaf vandaag proberen wij uit Spanje elke dag verslag te doen van de gespeelde wedstrijden en natuurlijk de resultaten. Hieronder het speelschema voor zaterdag 8 augustus:

9:45 U19 Men Nederland New Zealand
13:30 U19 Women Colombia Nederland
15:45 U23 Women Great Britain Nederland
16:30 U19 Men Canada Nederland

IMG_6264

IMG_6261

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie