WORKSHOPS IN NEDERLAND

WORKSHOPS IN NEDERLAND

Door: Sven Harteveld
Inzichtelijk proberen we te krijgen waar en hoeveel workshops vanuit verenigingen worden gegeven naast de workshops die de onderwaterhockey consulenten geven door heel Nederland.
Van een vijftal verenigingen is hierop een reactie gekomen. Deze drie welke verspreid door het hele land zitten zijn zeer actief. In promoten van de sport in naam en deelname. Natuurlijk met doel van ledenwerving. Een punt welk aangegeven word door sommige is dat er weinig promotie materiaal via de bond over onderwaterhockey beschikbaar is. Vooral aan goed beeldmateriaal is een tekort. Bij 1 vereniging werd tijdens een braderie de voormalige VHS videoband (en tegenwoordig op dvd) “onderwaterhockey adembenemend” naast toernooi opnames gebruikt om los van de promotors toch uitleg over de sport in beeld en geluid aanwezig te hebben. Maar vaak ontbreekt het aan goed beeldmateriaal.
Als voorbeeld: Een komend promotie schooltoernooi eind oktober 2010 in Tilburg. Welke gericht is op scholen door heel de gemeente. Waar de vorige keer er maar 6 scholen een team hadden om deel te nemen. Gaat TRB-RES, door er een combinatie toernooi met waterpolo van te maken, proberen het aantal teams te verhogen en zo een grotere en jonge doelgroep te bereiken. Dat dit soort initiatieven veel energie en promotie vergen mag duidelijk zijn.

Geen reactie's

Geef een reactie